У Болгарії під час навчань у Чорне море впав винищувач

Читать на русском
Винищувач МіГ-29 Військово-повітряних сил Болгарії в рамках навчань Шабла-21 сьогодні зазнав аварії в Чорному морі.
wikipedia.org

Винищувач МіГ-29 Військово-повітряних сил Болгарії, який виконував тренувальне завдання в рамках навчань «Шабла-21», сьогодні зазнав аварії у Чорному морі.

Про це в середу, 9 червня, повідомило Міністерство оборони республіки.

Французький легіон: чи допоможе українській армії винищувач RafaleУ французьких засобах масової інформації заговорили про можливий продаж Україні винищувачів Rafale.

«Сьогодні, 9 червня 2021 року під час виконання тренувального завдання над морською акваторією Республіки Болгарія літак МіГ-29 зі складу болгарських ВПС втратив радіозв'язок і зник з радарів в 00:45 (збігається з київським). Відразу ж почалася пошуково-рятувальна операція, яка триває й досі. У ній беруть участь сили та засоби зі складу Військово-морських сил, Спільного командування спецопераціями, Прикордонної поліції і ВПС (Болгарії)», - йдеться в повідомленні оборонного відомства.

Військові маневри «Шабла-21» призупинені у зв'язку з інцидентом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі під час навчань винищувач МіГ-29 помилково обстріляв літак, який летів з ним у парі. Пілотові вдалося посадити борт, проте літак залишився непридатним до використання.

До цього в Румунії розбився винищувач МіГ-21.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: