На Закарпатті сталося лобове зіткнення авто, є загиблі

Читать на русском
На Закарпатті уночі на автодорозі Київ-Чоп, між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району, зіткнулися два автомобілі.
Поліція Закарпатської області

На Закарпатті уночі на автодорозі Київ-Чоп, між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району, зіткнулися два автомобілі.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

«Сьогодні, 6 червня, після 2-ої години ночі, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що між селами Іванівці та Клячаново, що на Мукачівщині, сталася смертельна ДТП», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що причиною автомобільної аварії стало лобове зіткнення двох автомобілів: Volkswagen Passat В6 та Volkswagen Passat В7. В одному з них перебувало двоє осіб: 20-річна жінка-водій та її 26-річний чоловік, мешканці села Водиця Рахівського району. За кермом іншого – Volkswagen Passat В7 – був 39-річний мукачівець.

Які автодороги державного значення найбільш небезпечніЗа кількістю ДТП з постраждалими лідирують автодорога Київ–Чоп, а також Одеська та Харківська траси.

Унаслідок отриманих травм пасажир Volkswagen Passat В6 та водій Volkswagen Passat В7 померли на місці події. Жінка-водій госпіталізована та перебуває в реанімаційному відділенні Мукачівської районної лікарні.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП. Аварія, в якій загинули двоє осіб і стільки ж отримали травми, сталася зранку 5 червня у Рівненському районі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: