У Черкаській області автомобіль влетів у пост поліції

Читать на русском
Біля міста Золотоноша в Черкаській області автомобіль Opel Meriva на швидкості в'їхав у стаціонарний пост поліції. В авто в цей момент була п'ятирічна дитина.

Біля міста Золотоноша в Черкаській області автомобіль Opel Meriva на швидкості в'їхав у стаціонарний пост поліції. В авто в цей момент була я п'ятирічна дитина.

Про це у понеділок, 24 травня, повідомляє пресслужба поліції області.

Відзначається, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

ДТП трапилася 23 травня близько 23:00 на 121 кілометрі автодороги Н-08. За попередніми даними, водій автомобіля Opel Meriva Я обрав безпечну швидкість руху і в результаті цього не впорався з керуванням, скоївши наїзд на стаціонарний пост поліції. Чоловік, котрий перебував за кермом, був тверезий.

Щодо водія було складено протокол за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст. 124) адміністративного кодексу України.

Нагадаємо, в результаті аварії на Житомирській трасі в Святошинському районі Києва за участю фури та легковика загинули три особи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: