Кортеж президента Киргизстану потрапив у ДТП, є загиблий

Читать на русском
Кортеж президента Киргизстану Садиров Жапарова сьогодні, 4 червня, потрапив у смертельну аварію в районі озера Іссик-Куль.

Кортеж президента Киргизстану Садиров Жапарова сьогодні, 4 червня, потрапив у смертельну аварію в районі озера Іссик-Куль.

У результаті ДТП постраждали шестеро людей, одна людина загинула. Про це повідомила пресслужба голови киргизької держави, пише АКИpress.

«Постраждали троє співробітників 9-й Служби ДКНБ, один загинув. Також постраждали водій і пасажир легкової машини», - розповів виданню міністр охорони здоров'я і соцрозвитку Алимкадир Бейшеналієв.

За даними пресслужби, ДТП сталася, коли легковий автомобіль, за кермом якого був невідомий, не впорався із кермуванням, виїхав на зустрічну смугу і на великій швидкості врізався в одну з машин кортежу, де знаходилися співробітники, котрі супроводжували Жапарова і спецпризначенці.

Сам Жапаров у результаті події не постраждав. Він перебував в іншому автомобілі.

«За попередньою інформацією, водій виїхав на зустрічну смугу автомобіля знаходився в нетверезому стані», - додали в пресслужбі.

Раніше на півдні Киргизстану впав військовий вертоліт Мі-8, на борту якого знаходилися спецпризначенці Альфа. Всього на борту було 15 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: