На трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП

Читать на русском
Аварія, в якій загинули двоє осіб і стільки ж отримали травми, сталася зранку 5 червня  у Рівненському районі на трасі Київ–Чоп.
facebook.com/dsns.rivne

Аварія, в якій загинули двоє осіб і стільки ж отримали травми, сталася зранку 5 червня у Рівненському районі на трасі Київ–Чоп.

Про це повідомили у пресцентрі ДСНС.

Аварія сталася поблизу села Колоденка Рівненського району. В ДТП потрапили два автомобілі марок Mitsubishi Outlender та Seat Inca.

«Повідомлення про автопригоду неподалік села Колоденка до поліції надійшло сьогодні, п’ятого червня, близько 11-ї години від медиків», – йдеться у повідомленні.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці події (водій та пасажир автомобіля Seat Inca) та 2 отримали травми (водій автомобіля Mitsubishi Outlender та пасажир автомобіля Seat Inca).

Травмовані госпіталізовані в лікувальні заклади у місті Рівне.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області вночі 29 травня сталася дорожньо-транспортна пригода. В результаті загинули чотири людини. ДТП відбулася на автошляху Н-31 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка» поблизу села Могилів Царичанського району.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: