Літак Ryanair екстрено сів в аеропорту Берліна

Читать на русском
Літак авіакомпанії Ryanair, рейсом з Дубліна до Кракова, здійснив незаплановану посадку в аеропорту Берліна через повідомлення про можливу бомбу.

Літак авіакомпанії Ryanair, який виконував рейс з Дубліна до Кракова, здійснив незаплановану посадку в аеропорту Берліна через повідомлення про можливу бомбу на борту.

Про це повідомляє dpa з посиланням на дані поліції.

В яких країнах і навіщо примусово саджали літакиІнциденти з примусовою посадкою літаків – на інфографіці Слово і діло. Такі випадки були в Білорусі, Україні.

Як пише видання, німецька поліція підтвердила, що у неділю, 30 травня, близько 20:00 за місцевим часом в аеропорту Берліна приземлився літак Ryanair з 160 пасажирами.

Його відправили на стоянку далі від терміналу, там поліція почала проводити перевірку. Пасажирів висадили, а їх багаж правоохоронці зі службовими собаками обстежували спочатку біля літака, а потім в будівлі терміналу.

Як зазначається, інформацію оприлюднили не відразу «за оперативними міркуваннями».

За інформацією Bild, поліція обшукала борт, але небезпечних предметів не виявила. Пасажири рейсу вилетіли з Берліна на запасному літаку о 3:46.

Відзначимо, інцидент стався через тиждень після того, як інший рейс Ryanair був змушений приземлитися у столиці Білорусі Мінську.

Нагадаємо, 23 травня білоруська влада вимушено посадила літак Ryanair з Афін до Вільнюса під приводом можливого вибуху на борту. Інформація про мінування в результаті не підтвердилася. На борту літака перебував співзасновник Telegram-каналу NEXTA Роман Протасевич. Його, а також його дівчину, затримали і заарештували.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: