Відомий голлівудський актор вступив у прокремлівську партію «Справедлива Росія»

Читать на русском
Зазначимо, що відомий голлівудський актор Стівен Сігал отримав російське громадянство у 2016 році.
фото: BBC

Голлівудський актор Стівен Сігал вступив у прокремлівську партію «Справедлива Росія».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що політична сила підтримує практично всі кремлівські ініціативи й президента країни-агресора Володимира Путіна. Однак при цьому, вона протистоїть провладній партії «Єдина Росія».

Як повідомляється, під час церемонії 29 травня Сігал фотографувався з одним з лідерів партії – російським письменником Захаром Прилепіним, який воював на Донбасі на боці контрольованого Росією угруповання «ДНР».

Мінкульт за 6 років виключив з «чорного» списку лише чотирьох артистів РФМінкультури за весь час існування чорного списку російських артистів виключило з нього чотири людини - трьох росіян і одного італійця.

Зазначимо, що Стівен Сігал отримав російське громадянство у 2016 році від президента Росії Володимира Путіна. При цьому він зберіг американський паспорт.

69-річний актор знімався в таких голлівудських фільмах, як: «Над законом», «Усупереч смерті» та «В осаді».

Нагадаємо, що у Держдумі РФ вважають, що пропозиція глави Європарламенту Давіда Сассолі посилити санкції проти низки російський чиновників є «втручанням у справи РФ» і проявом «русофобії».

Раніше ми повідомляли, що Кабмін запропонував РНБО запровадити санкції проти 11 російських артистів. Їм хочуть заборонити в'їзд до України на 3 роки через відвідування Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: