Стівену Сігалу на 5 років заборонили в'їзд до України

Читать на русском
Зірка Голлівуду Стівен Сігал, який отримав в кінці 2016 року російське громадянство, потрапив в чорний список осіб, які є персонами нон-грата для України.

Зірка Голлівуду Стівен Сігал, який отримав в кінці 2016 року російське громадянство, потрапив в чорний список осіб, які є персонами нон-грата для України.

СБУ на п'ять років заборонила американському актору Стівену Сігалу в'їзд в Україну. Про це йдеться у відповіді спецслужби на запит «Апострофа», повідомляє «Слово і Діло».

«Користуючись ч. 1 ст. 13 закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та ст. 7 закону України «Про основи національної безпеки України», Службою безпеки України ухвалено рішення про заборону виїзду в Україну зазначеній особі строком на 5 років», - підкреслили в СБУ.

«Рішення про заборону в'їзду в Україну ухвалюється в разі, якщо є достатньо інформації, отриманої в установленому законом порядку, про факт скоєння нею (особистістю, - ред.) суспільно небезпечного діяння, незалежно від території його здійснення, яке суперечить інтересам забезпечення безпеки України, попередження, виявлення, припинення і розкриття якого відноситься до компетенції СБУ», - уточнили в СБУ.

Нагадаємо, Стівен Сігал прибув до Москви 19 листопада, а 3 листопада президент РФ Володимир Путін надав йому російське громадянство.

У 2014 році Сігал виступив в Криму з прапором бойовиків «ДНР».

Як повідомлялося, Стівен Сігал потрапив в базу «Миротворця».

Нагадаємо, російській телеведучій, яка працює на українському телеканалі, заборонили в'їзд в Україну.

Раніше українські прикордонники висадили з поїзда, що прямував з Москви до Києва, російську співачку українського походження Лоліту Мілявську.

Також СБУ на три роки заборонила в'їзд в країну Юлії Самойловій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: