РФ відреагувала на можливе посилення санкцій ЄС

Читать на русском
Голова Європейського парламенту Давід Сассолі, якому Росія нещодавно заборонила в’їзд, закликав до посилення санкцій проти російських чиновників.
фото з відкритих джерел

У Держдумі РФ вважають, що пропозиція глави Європарламенту Давіда Сассолі посилити санкції проти низки російський чиновників є «втручанням у справи РФ» і проявом «русофобії».

Про це повідомляє видання ТАСС, з посиланням на слова голови комітету Держдуми з міжнародних справ Леоніда Слуцького.

Слуцький також заявив, що європарламентарі нібито не наділені «повноваженнями щодо введення рестрикцій».

«Європарламент продовжує лінію на втручання в справи російської держави. Це ще одна заява в цьому ж ключі. Русофобія і антиросійська істерія стали візитівкою європарламентарів», - заявив Слуцький.

Зеленський ввів санкції проти бойовиків Донбасу і «голови» КримуГлава держави Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 14 травня 2021 року про впровадження санкцій.

Зазначимо, що голова Європейського парламенту Давід Сассолі, якому Росія нещодавно заборонила в'їзд, заявив, що Євросоюзу необхідно посилити санкції проти російських чиновників, а також встановити більш тісні контакти з населенням і громадянським суспільством, підтримувати російських дисидентів, неурядові організації та незалежні ЗМІ.

Також, у Кремлі прокоментували нові санкції України проти російських компаній і громадян. Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков зазначив, що нові українські санкції безумовно «не в площині» підготовки до можливої зустрічі двох Президентів - Росії та України. Хорошого впливу на хід цієї підготовки вони не нададуть.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: