Прем’єр-міністр Британії таємно одружився - ЗМІ

Читать на русском
Пара розповіла про заручини та вагітність Керрі Сімондс у лютому 2020 року. Їхній син Вілфред народився в квітні минулого року.
24 Канал

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон одружився зі своєю нареченою Керрі Сімондс на таємній церемонії у Вестмінстерському абатстві.

Про це повідомляє BBC.

Згідно зі словами представника Даунінг-стріт, весілля відбулося у вигляді «невеликої церемонії» минулої доби, 29 травня.

Представник додав, що наступного літа пара знову відсвяткує весілля зі сім'єю і друзями.

При цьому, видавництво The Mail on Sunday повідомило, що на церемонію в короткі терміни були запрошені 30 гостей - максимальна кількість учасників, дозволена відповідно до коронавірусних обмежень в Англії.

Джонсон анонсував посилення боротьби з кібератаками у БританіїПрем'єр Британії Джонсон анонсував посилення кіберпотенціал країни для протистояння ворогам.

Також, газета The Sun повідомила, що старші помічники на Даунінг-стріт не знали про весілля заздалегідь.

Невелика кількість церковних чиновників брала участь в підготовці католицької церемонії.

Зазначимо, що ЗМІ вперше пов’язали Сімондс та Джонсона у романтичних стосунках на початку 2019 року. Пара розповіла про заручини та вагітність Сімондс у лютому 2020 року. Їхній син Вілфред народився в квітні минулого року.

Джонсон і його попередня дружина Марина Вілер оголосили в 2018 році про розлучення після 25 років шлюбу.

Зазначається, що Борис Джонсон став першим за майже 200 років прем'єр-міністром, який одружився на своїй посаді. Останнім прем'єр-міністром, що одружився на своїй посаді в 1822 році, був Роберт Бенкс Дженкінсон.

Нагадаємо, що Велика Британія відправить до Індії апарати ШВЛ і кисневі концентратори, щоб допомогти в критичній ситуації з COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: