Джонсон представив план виходу Великобританії з локдауна

Читать на русском
Прем'єр Великобританії Борис Джонсон представив план виходу Сполученого Королівства з локдауна, який був введений через коронавірус.

Прем'єр Великобританії Борис Джонсон представив план виходу Сполученого Королівства з локдауна, який був введений через коронавірус.

За словами чиновника, ослаблення обмежень розпочнеться з 8 березня. Про це повідомляє BBC.

Жителям Британії буде дозволено зустрічатися на вулиці з однією людиною, яка не проживає з ними під одним дахом, з метою спілкування та соціалізації.

З 29 березня обмеження пом'якшать знову, дозволивши людям зустрічатися на вулиці групами не більше шести осіб або членам не більше ніж двох домогосподарств. Також будуть дозволені групові заняття спортом на відкритому повітрі, відкриються тенісні корти та поля для гольфу, ігри в футбол та крикет.

Пандемія коронавірусу: скільки коштують вакцини Pfizer, Moderna та іншіАмериканська вакцина Moderna коштує 25-37 доларів за дозу, вакцина компаній Pfizer і BioNTech – 16-19,5 доларів.

З 12 квітня в Сполученому Королівстві відкриються другорядні роздрібні магазини, перукарні та манікюрні салони. Від цього дня в Англії не буде комендантської години, і не буде вимоги, щоб алкоголь супроводжувався повноцінною їжею. Паби та ресторани зможуть обслуговувати людей на відкритому повітрі.

З 17 травня більшість обмежень на відкритому повітрі буде скасовано за умови обмеження груп до 30 осіб. Також буде дозволено пабам і ресторанам приймати відвідувачів у приміщенні. При цьому відкриються кінотеатри, театри, спортивні стадіони та деякі інші установи.

З 21 червня будуть зняти всі законодавчі обмеження на соціальні контакти, включаючи весілля.

Нагадаємо, уряд Великобританії має намір зробити щеплення першою дозою вакцини від коронавірусу кожному дорослому в країні до 31 липня - на місяць раніше, ніж було заплановано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: