Під Офісом президента проходить акція на захист Стерненка

Читать на русском
Біля будівлі на Банковій голосно грає музика, люди продовжують збиратися на мітинг на підтримку активіста.
фото: Фокус

Акція на підтримку засуджених екслідера одеського «Правого сектора» Сергія Стерненка і його соратника Руслана Демчука проходить у Києві під будівлею Офісу президента.

Про це повідомляють телеграм-канал PavlovskyNews та Громадське радіо.

Зазначається, що близько 18.00 прихильники Стерненка і Демчука почали збиратися під стінами Офісу президента для того, щоб звернутися до президента з вимогою справедливого суду над ними.

«Під Офісом президента проходить мітинг на підтримку Сергія Стерненка. Поки ситуація мирна. Зараз під будівлею на Банковій голосно грає музика, а люди продовжують підтягуватися. Іноді можна почути речівки проти Авакова і Венедиктової», - йдеться в повідомленні.

Справа Стерненка: чи існує межа законного самозахистуРозгляд справи Сергія Стерненка порушує питання меж дозволеного самозахисту в чутливих справах, вважає експерт.

При цьому, вхід на територію охороняється співробітниками правоохоронних органів, які перевіряють особисті речі людей.

В даний час під стінами Банкової, 11 перебуває близько 300 учасників протесту. Вони тримають в руках плакати з написами «Волю Стерненку», «Ми хочемо правди», «Не мовчіть» і заявляють, що судова справа проти Стерненка сфабрикована.

Зазначається, що напроти будівлі встановили плакат із написом «Тобі не личить диктатура» та зображенням президента Володимира Зеленського і самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Біля будівлі на Банковій голосно грає музика, люди продовжують збиратися на мітинг на підтримку активіста.
Скріншот Громадського радіо

Нагадаємо, суд засудив до 7 років та 3 місяців позбавлення волі одеського активіста Сергія Стерненка у справі за обвинуваченням у викрадені колишнього депутата Сергія Щербича.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: