Сьогодні суд розгляне апеляцію на вирок Стерненку

Читать на русском
У п'ятницю, 14 травня, в Одеському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг на вирок активістові Сергію Стерненку.

У п'ятницю, 14 травня, в Одеському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг на вирок активістові Сергію Стерненку.

Як повідомив адвокат Масі Найєм, сторона обвинувачення затягує розгляд апеляційних скарг на вирок Сергію Стерненку.

Справа Стерненка: чи існує межа законного самозахистуРозгляд справи Сергія Стерненка порушує питання меж дозволеного самозахисту в чутливих справах, вважає експерт.

Суд задовольнив клопотання прокуратури про долучення до розгляду нових доказів, які не надавалися при розгляді обвинувального акту в першій інстанції, з метою їх дослідження. Найєм вважає це порушенням, адже згідно з нормами КПК, сторони мали би подати клопотання про дослідження доказів разом із апеляційними скаргами.

Нагадаємо, суд засудив до 7 років та 3 місяців позбавлення волі одеського активіста Сергія Стерненка у справі за обвинуваченням у викрадені колишнього депутата Сергія Щербича.

Стерненко мав перебувати під вартою до моменту, як його покарання вступить в силу. Проте Одеський апеляційний суд звільнив активіста Сергія Стерненка з-під варти під цілодобовий домашній арешт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: