Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим тиші

Читать на русском
В районі проведення операції Об’єднаних сил від початку доби, 29 травня, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.
Оперативне командування Захід

В районі проведення операції Об’єднаних сил від початку доби, 29 травня, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Зазначають, що бойовики стріляли неподалік Новозванівки. Там противник застосував міномети 120-го калібру та протитанкові ракетні комплекси.

Поблизу селища Майорськ ворог відкривав вогонь із протитанкових ракетних комплексів. Тоді як неподалік населеного пункту Новгородське російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій наших захисників із станкових протитанкових гранатометів.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

«Окрім цього, противник здійснив обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Шуми з протитанкового ракетного комплексу. Постраждалих в наслідок обстрілу немає», – додають у штабі.

Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Також зазначають, що сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували 5 гектарів території та передали на знищення 224 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, за минулу добу, 28 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: