На Донбасі від кулі снайпера загинув український військовий

Читать на русском
Бойовики у четвер, 27 травня, обстріляли сили ООС біля Новотошківського. Працював ворожий снайпер. Боєць ЗСУ отримав смертельне поранення.
фото з відкритих джерел

Бойовики в четвер, 27 травня, влаштували прицільний обстріл позицій українських військових недалеко від населеного пункту Новотошківське. Працював ворожий снайпер.

Про це повідомляє оперативно-тактична угруповання «Північ».

Відведення військ: чому Росія досі дислокує свою армію поблизу українського кордонуЧому РФ досі тримає своїх військових біля східного кордону України і чи почнеться повноцінне виведення військ, читайте в матеріалі Слово і діло.

«В результаті снайперського пострілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення несумісне з життям», - йдеться в повідомленні.

У відповідь на ворожий обстріл українські захисники відкрили вогонь. Зараз на місці події працюють посадові особи бригади і група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Про дії бойовиків повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, в штабі ООС сьогодні вранці повідомляли, що за минулу добу підрозділи окупантів дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Про втрати не повідомлялося.

Напередодні було відомо про пораненого бійця ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: