«Редколегія» на Skrypin.ua: справа Медведчука, полігон «Білорусь» та зустріч Байдена з Путіним

Читать на русском

У редколегії 28 травня обговорюватимуть теми поточного тижня - справа проти нардепа Медведчука, майбутня зустріч Байдена з Путіним і події в Білорусі.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Олександром Мартиненком та Данилом Яневським.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо про те, що відповідно до чергової порції записів плівок голови політради «Опозиційною платформи - За життя» Віктора Медведчука з'ясувалося, як Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

РЕДКОЛЕГІЯ: Звуки Медведчука / полігон "Білорусь" / Слово Байдена проти путінаskrypin.ua

23 травня в аеропорту Мінська затримали засновника білоруського опозиційного Telegram-каналу NEXTA Романа Протасевича. Про це написав сам канал. Літак, в якому був журналіст, здійснив аварійну посадку в Мінську після повідомлення про мінування. Розпорядження посадити літак дав особисто Олександр Лукашенко.

24 травня лідери країн Європейського союзу закликали авіакомпанії припинити польоти в повітряному просторі Білорусі. Крім того, пропонувалось у найкоротші терміни розробити нові санкції проти Білорусі.

Раніше повідомлялося про те, що президенти США і Росії - Джо Байден і Володимир Путін - зустрінуться в Женеві 16 червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: