Справа Медведчука: сьогодні суд розгляне апеляцію на домашній арешт політика

Читать на русском
21 травня Київський апеляційний суд розгляне апеляційні скарги на рішення суду першої інстанції про цілодобовий домашній арешт народного депутата Віктора Медведчука.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 21 травня, Київський апеляційний суд розгляне апеляційні скарги на рішення суду першої інстанції про цілодобовий домашній арешт народного депутата Віктора Медведчука.

«Київський апеляційний суд призначив дату судового розгляду апеляційних скарг у кримінальному провадженні стосовно народного депутата України IX скликання, члена політичної партії «Опозиційна платформа — за життя». Розгляд апеляційних скарг, поданих на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 13 травня 2021 року про застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту стосовно підозрюваного М., призначено на 21 травня 2021 року (12:00)», — йдеться у повідомленні пресслужби суду.

Медведчука відправили під домашній арешт: що пишуть у соцмережахДомашній арешт для депутата Віктора Медведчука – реакція соцмереж у підбірці Слово і діло.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 13 травня обрав запобіжний захід нардепу ОПЗЖ Віктору Медведчуку, який підозрюється в держзраді та в порушенні законів і звичаїв війни.

Раніше Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому Генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Сам політик назвав справу проти себе політичною і незаконною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: