У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.
фото УНІАН

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Екологічна ситуація на Донбасі: у міністерстві розповіли про збитки довкіллюНа окупованому Донбасі зруйновано 500 тисяч гектарів екосистеми і є 5,5 тисяч потенційно небезпечних об'єктів.

Так, поблизу населеного пункту Кримське ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру і з озброєння бойової машини піхоти.

Неподалік Причепилівки окупанти вчинили обстріл в сторону позицій наших захисників з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі населених пунктів Красногорівка і Павлопіль противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Поблизу Авдіївки противник відкривав вогонь зі снайперської зброї.

В результаті ворожого обстрілу один український військовий отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - задовільний.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС повідомляли про пораненого військового ЗСУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: