Засідання Кабінету міністрів – трансляція

Читать на русском
Кабінет міністрів у середу, 26 травня, проводить чергове засідання під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.
kmu.gov.ua

Кабінет міністрів в середу, 26 травня, проводить чергове засідання під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Сьогодні можуть ухвалити рішення про збільшення виплат при народженні дитини.

Трансляція засідання доступна на нашому сайті.

26.05.2021 Засідання УрядуКабМін

На порядку денному Кабміну ряд питань.

Зокрема, уряд планує розглянути проєкт акта законодавства про внесення змін до закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми» щодо збільшення розміру допомоги при народженні дитини.

Пропонується з 1 січня 2022 року встановити допомогу в розмірі 50 тис. грн. З 1 січня 2023 року і в подальшому щорічно з 1 січня буде передбачатися збільшення розміру допомоги при народженні дитини на прогнозний показник зростання індексу споживчих цін.

Зараз розмір держдопомоги при народженні дитини 41 280 грн.

Також уряд розгляне проєкт указів президента про День адміністратора центру надання адміністративних послуг, який хочуть затвердити на 6 вересня, про призначення державних стипендій чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор і про внесення змін до норм харчування військовослужбовців ЗСУ.

Нагадаємо, на попередньому засіданні Кабмін офіційно призначив голову Держінспекції архітектури і містобудування. Ним став Семен Кривонос.

«Слово і діло» проаналізувало, як уряд Шмигаля виконує свої обіцянки за рік і два місяці роботи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: