«Нормандські» радники зустрінуться завтра – Арестович

Читать на русском
Онлайн-зустріч політичних радників нормандської четвірки запланована на середу, 26 травня.
apostrophe.ua

Онлайн-зустріч політичних радників «нормандської четвірки» (Україна, Німеччина, Франція, РФ) запланована на середу, 26 травня.

Про це повідомив спікер української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович в коментарі «Інтерфакс-Україна» у вівторок, 25 травня.

Розблокування КПВВ на Донбасі: Арестович заявив про прогрес у переговорах з РФНа переговорах ТКГ вдалося досягти прогресу у питанні відкриття КПВВ на Донбасі, які залишалися заблокованими.

За його словами, під час зустрічі радники обговорять припинення вогню на Донбасі, обмін полоненими і кластери щодо реалізації мінських угод.

«Зустріч політичних радників Нормандської четвірки запланована на завтра (26 травня - ред). Тематика все та ж: припинення вогню, обмін полоненими, кластери», - сказав він.

Арестович уточнив, що переговори пройдуть в режимі відеоконференції. Участь в ній з боку України прийме керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський запропонував включити в «нормандські» переговори ще три країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: