У Києві зросте вартість проїзду в метрополітені

Читать на русском
Вартість проїзду повинна бути компромісною - тобто, влаштовувати як пасажира, так і перевізника
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Києві подорожчає проїзд як у метрополітені, так і в столичному транспорті. Все через те, що комунальний транспорт працює в збиток. При цьому вартість проїзду обіцяють «компромісну».

Про це 20 травня розповів депутат Київської міськради Дмитро Білоцерківець в ефірі програми Київ: Вголос.

«Комунальні перевізники Києва працюють в мінус - зі столичного бюджету доводиться компенсувати мільярдні збитки», - зазначив радник мера.

Від скількох чашок кави доведеться відмовитися киянам через подорожчання проїздуВартість проїзду в столичному транспорті підвищилася вдвічі. Скоріш за все, кияни заощаджуватимуть на ранковій каві перед роботою. Ми підрахували, від скількох чашок кави доведеться відмовитися на користь оплати за проїзд.

За словами депутата, вартість проїзду повинна бути компромісною - тобто, влаштовувати як пасажира, так і перевізника. При цьому Білоцерківець зазначив, що ціну задирати не будуть і запевнив, що ціна на проїзд у транспорті не підскочить за 20 гривень.

«Якщо ціна за паливо, електроенергію зростає, то і збільшується проїзд. Ні 25 гривень, ні 20 - не буде», - сказав він.

Раніше в КМДА заявляли, що рішення про підвищення ціни на проїзд у Києві приймуть після аналізу відповідних розрахунків, які можуть тривати кілька місяців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: