Нардепам роздали спецперепустки на проїзд у громадському транспорті

Читать на русском
363 народних депутати Верховної ради отримали спеціальні перепустки для проїзду в громадському транспорті Києва, а також тисячі її співробітників.

363 народних депутати Верховної ради отримали спеціальні перепустки для проїзду в громадському транспорті Києва, а також тисячі її співробітників.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Апарат парламенту у четвер, 8 квітня.

Локдаун в Києві: які будуть обмеження та як отримати спецперепустку для транспортуКарантин у Києві посилюють із 5 квітня. Список обмежень, чи буде комендантська година, як отримати спецпропуск для транспорту – в матеріалі Слово і діло.

Так, в ВР повідомили, що «у зв'язку з необхідністю забезпечити діяльність Ради, народних депутатів, підвідомчих підприємств, установ і організацій» було отримано 3000 штук спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва.

«Зазначені перепустки були видані народним депутатам, помічникам-консультантам народних депутатів, працівникам Апарату ВР, Інституту законодавства ВР, держпідприємству Парламентський телеканал Рада, держпідприємству Редакція газети Голос України, держпідприємству - Видавництво ВР, автобазі управління справами Апарату ВР та іншим підвідомчим управлінням підприємствам, установам і організаціям», - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, з 5 квітня в Києві посилили локдаун. Закрито школи і дитсадки. Громадський транспорт працює тільки за спецквитками.

«Слово і діло» писало, як киянам отримати спецперепустку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: