В аеропорту Одеси здійснив аварійну посадку літак МАУ

Читать на русском
В аеропорту Одеси в четвер, 20 травня, здійснив аварійну посадку пасажирський літак авіакомпанії Міжнародні авіалінії України (МАУ)

В аеропорту Одеси в четвер, 20 травня, здійснив аварійну посадку пасажирський літак авіакомпанії Міжнародні авіалінії України (МАУ), який прямував за маршрутом Стамбул - Бориспіль.

Про це повідомили в коментарі РБК-Україна.

Аеропорт – у кожну область: повітряні ворота яких українських міст потребують реконструкціїВідновити аеропорт у кожному облцентрі обіцяв перед виборами кандидат у президенти Володимир Зеленський. Поки що справи просуваються не надто швидко. Ми вирішили розібратися, в якому стані аеропорти зараз, щоб було простіше стежити за виконанням обіцянки.

«Так, дійсно літак приземлився. Він зараз знаходиться в нашому аеропорту. Що сталося, поки що невідомо. Більше інформації у нас немає», - сказали в інформаційній службі аеропорту Одеси.

За даними «Думської», о 15:45 екіпаж Boeing 737 із реєстраційним номером UR-PSM задіяв аварійну сигналізацію автовідповідача з кодом 7700 яка говорить про аварію або іншу позаштатну ситуацію на борту. Технічна несправність виникла у небі над Чорним морем.

Нагадаємо, аеропорт «Київ» (Жуляни) планують закрити на вісім-дев'ять місяців в 2023 році на час ремонтних робіт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: