У «Слузі народу» похвалилися, що Зеленський виконав 28% обіцянок

Читать на русском
Олександр Корнієнко напередодні великої пресконференції президента Володимира Зеленського озвучив результати його роботи.
Фото з відкритих джерел.

Очільник партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко напередодні великої пресконференції президента Володимира Зеленського озвучив результати його роботи за два роки, заявивши, що майже третина обіцянок глави держави вже виконані, а більше половини - у процесі виконання.

За словами нардепа, президент зараз найпопулярніший український політик.

«Я думаю, що це дуже велика цифра для української політики і українських політиків. Зокрема це пояснює, чому попередні президенти отримували таку недовіру в кінці терміну, не виконуючи те, що обіцяли», - заявив перший заступник голови фракції в ефірі «Україна 24», посилаючись на інфографіку порталу «Слово і діло».

ТОК-ШОУ №1 Василя Голованова – 19 травняУкраїна 24

Зауважимо, що Корнієнко не сказав нічого про невиконані обіцянки Зеленського, а вони в президента також є. За даними аналітиків «Слово і діло» Зеленський провалив 16% обіцянок.

Також підкреслимо, що цифри, озвучені нардепом СН, стосуються усіх обіцянок Зеленського. Якщо говорити про виконання президентської програми, то станом на сьогодні вона реалізована на 20%.

Нагадаємо, пресконференція президента Володимира Зеленського відбудеться у четвер, 20 травня. «Слово і діло» буде вести текстову онлайн-трансляцію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: