У «Слузі народу» оцінили шанси Зеленського вдруге стати президентом

Читать на русском
У політичній силі впевнені, що якщо Зеленський ще раз вирішить стати президентом, він здобуде над опонентами розгромну перемогу
Микита ПотураєвFacebook

На думку «Слуги народу», президент України Володимир Зеленський має 100% шансу на перемогу в другому турі президентських виборів, якщо він вирішить піти на другий президентський термін.

Про це заявив народний депутат від СН Микита Потураєв в ефірі телеканалу «Україна 24».

Два роки президентства: топ виконаних і провалених обіцянок ЗеленськогоВолодимир Зеленський за два роки президентства виконав 184 обіцянки, провалив – 102. Його головні обіцянки – на інфографіці.

«Хороша новина, я вважаю, для України та погана для наших опонентів... Зеленський, на сьогодні, на 100% стане знову президентом України. Що означатиме абсолютну стійкість прозахідного курсу на євроатлантичну інтеграцію, на розвиток економіки, на створення незалежної судової системи, на встановлення справедливості, на захист України від російської агресії та в результаті на перемогу нашої держави та кожного з нас», - заявив депутат.

Раніше нардеп Гео Лерос повідомив, що президент України Володимир Зеленський під час святкування свого Дня народження 25 січня заявив про те, що планує йти на другий президентський термін.

Нагадаємо, що при вступі на посаду президента Зеленський говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: