Зеленський не знає, чи піде на другий термін – Мендель

Читать на русском
Якщо Зеленський хоче переобратися на другий термін, йому потрібно завершити хоча б половину тієї програми, з якої він переміг на попередніх виборах, зазначила прессекретар
Володимир Зеленський та Юлія МендельФото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський поки що ще не прийняв рішення про те, чи збирається він балотуватися на другий термін.

Про це прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла в інтерв'ю виданню «Гордон».

«Я не знаю, подивимося. Я думаю, що він сам для себе не вирішив. Але я б хотіла», - зазначила вона. За словами Мендель, якщо Зеленський хоче переобратися на другий термін, йому потрібно завершити хоча б половину тієї програми, з якої він переміг на попередніх виборах.

Мендель також зазначила, що не впевнена, чи залишиться вона прессекретарем Зеленського в разі його перемоги на наступних президентських виборах.

Раніше нардеп Гео Лерос повідомив, що президент України Володимир Зеленський під час святкування свого Дня народження 25 січня заявив про те, що планує йти на другий президентський термін.

Нагадаємо, що при вступі на посаду президента Зеленський говорив, що збирається пробути президентом України тільки один термін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: