«Право на владу»: що змінилося за два роки президентства Зеленського та чи зміг він здивувати скептиків

Читать на русском
У прямому ефірі Право на владу 20 травня піде мова про те, що пережила Україна за два роки після виборів президента, якщо бажані зміни.
Слово і діло

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 22.10 сьогодні йтиметься про те, що пережила Україна за два роки після президентських виборів. Чи принесли вони бажані зміни? Кого підняв на гору політичний ліфт і чому Володимиру Зеленському довелось розпрощатись з багатьма, з ким він прийшов у владу? Якою є ціна президентських помилок та чим Зеленському вдалось здивувати скептиків?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 22.10. У розмові візьмуть участь: президент Грузії (2004-2013) Міхеіл Саакашвілі, радник керівника Офісу Президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, футуролог Ігор Новіков, народний депутат «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, гендиректор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, шеф-редакторка інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, журналіст Дмитро Гордон, директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, політичний експерт Юрій Романенко.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Пресконференція Зеленського: головні тезиПресконференція Володимира Зеленського 20 травня 2021 року. Всі головні тези в онлайні Слово і діло.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 20 травня провів пресконференцію з нагоди свого дворічного перебування на посаді. Захід стартував о 12 годині і пройшов на території ДП «Антонов».

Нагадаємо, востаннє Володимир Зеленський спілкувався з журналістами в такому форматі рівно рік тому, в Маріїнському парку. Пресконференція, присвячена річниці його президентства, тривала трохи більше трьох годин. Щоб освіжити в пам'яті, про що говорив Зеленський, перейдіть за посиланням.

Також «Слово і діло» підбило підсумки тієї пресконференції – які обіцянки Зеленський виконав, а які провалив.

Найперше спілкування президента із засобами масової інформації відбулося 10 жовтня 2019 року – пресмарафон, який затягнувся на рекордні 14 годин. Основні тези Зеленського на пресмарафоні, можна почитати тут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: