Комітет ВР схвалив кандидатуру Любченка на посаду міністра економіки

Читать на русском
Комітет ВР з питань економічної політики рекомендував призначити Олексія Любченка першим віце-прем'єром, міністром економіки України.
Олексій Любченкофото ДПС

Комітет Верховної ради з питань економічної політики рекомендував призначити Олексія Любченка першим віцепрем'єром, міністром економіки України.

Таке рішення було прийнято на засіданні комітету у середу, 19 травня. Про це повідомив нардеп Данило Гетманцев у Telegram.

Депутати звільнили міністра економіки Петрашка: хто як голосувавВідставку Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки підтримали 280 народних депутатів.

«Повністю підтримую рішення комітету. Переконаний, у залі з призначенням питань також не буде. З кадрових питань завтра і почнемо», - написав він, говорячи про кандидатуру Любченка.

Нагадаємо, Верховна рада на засіданні 18 травня звільнила міністра економічного розвитку України Ігоря Петрашка, який сам написав заяву про відставку.

«За» проголосували 280 нардепів.

У середу, 19 травня, Кабмін призначив тимчасового виконувача обов'язків міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України - ним стала заступник міністра Ірина Новик.

«Слуга народу» запропонувала на місце Петрашка чинного главу ДПС України Олексія Любченка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: