Всесвітній економічний форум-2021 скасували через коронавірус

Читать на русском
Відомо, що наступне засідання Всесвітнього економічного форуму перенесено на першу половину 2022 року, проте точна дата і місце проведення уточнюються
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Всесвітній економічний форум в Давосі у 2021 році остаточно скасований через пандемію коронавірусу, яка лютує у світі.

Про це повідомляється на сайті форуму.

«На жаль, обставини, які розгортаються в різних регіонах, невизначені перспективи подорожей, різна швидкість розгортання вакцинації та невизначеність щодо нових варіантів коронавірусу в сукупності унеможливлюють проведення глобальної зустрічі з лідерами бізнесу, урядів і громадянського суспільства в запланованому обсязі», - йдеться в повідомленні.

Давос-2021: що може запропонувати УкраїнаУперше Всесвітній економічний форум відбувається в режимі онлайн. Cвітові лідери вдруге цього року планують зібратися на форум у Сінгапурі, проте впевненості у цьому не має ніхто. Про що говоритимуть та що цікавого може запропонувати Україна?

Відомо, що наступне засідання Всесвітнього економічного форуму перенесено на першу половину 2022 року, проте точна дата і місце проведення уточнюються. Засновник і беззмінний президент Всесвітнього економічного форуму Клаус Шваб, пояснюючи рішення про вже друге скасування форуму за два роки, зазначив, що здоров'я і безпека кожного є найвищим пріоритетом організаторів.

Раніше повідомлялося, що Всесвітній економічний форум в Давосі у 2021 році пройде не в січні, як було заплановано, а влітку. Пізніше стало відомо, що у 2021 році місцем проведення форуму через карантин у Швейцарії стане не Давос, а Сінгапур.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: