Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Рада розгляне звільнення Степанова, Криклія та Петрашко. Сьогодні заплановано позачергове засідання з кадрових питань.
Слово і діло

Верховна рада у вівторок, 18 травня розгляне зміни щодо продажу земельних ділянок, питання з процедури банкрутства, а також проведе позачергове засідання з кадрових питань.

Як сказано у порядку денному, першим нардепи розглянуть проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності.

Наживо | Пленарне засідання Верховної Ради. 18.05.2021in time Ukraine

Далі йде низка документів щодо врегулювання окремих питань процедур банкрутства. А також проєкт закону про внесення змін до закону про автомобільні дороги.

Крім того у порядку денному є проект постанови про внесення змін до порядку денного п'ятої сесії Верховної ради України дев'ятого скликання.

Також, як раніше повідомив спікер Дмитро Разумков, відбудеться позачергове засідання. На ньому Рада може розглянути постанови про звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова, міністра інфраструктури Владислава Криклія і міністра економіки Ігоря Петрашка.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня стало відомо про можливі кадрові перестановки в уряді. Два міністра написали заяви про звільнення за власним бажанням - міністр економіки Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Пізніше до парламенту надійшло подання від прем'єра про звільнення з посади міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: