У світі знизилися ціни на нафту через COVID-19

Читать на русском
У понеділок, 17 травня, ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у липні під час торгів впали в ціні до 68,66 долара за барель.
Reuters

У понеділок, 17 травня, ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у липні під час торгів впали в ціні до 68,66 долара за барель.

Згідно з даними Bloomberg, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent знизилася на 0,07%.

Як в Україні з 1996 року зростала середня зарплата і вартість бензинуЯк з 1996 року в Україні змінювалася вартість бензину А-95 і як паралельно змінювався розмір середньомісячної зарплати.

При цьому ціна червневих ф'ючерсів на нафту марки WTI впала до 65,35 долара за барель, втративши 0,03%.

Ціни на нафту впали в понеділок, оскільки відновлення роботи основної трубопровідної мережі США послабило побоювання з приводу пропозиції, а нова хвиля обмежень COVID-19 в Азії посилила побоювання щодо зниження попиту.

Нагадаємо, зростання цін на нафту до майже двомісячного максимуму було підтримано розгортанням кампаній з вакцинації проти COVID-19 в Сполучених Штатах і Європі, що відкрило шлях до скасування локдаунів і відновлення авіаперельотів. Поки що це більш ніж компенсувало падіння попиту на паливо в Індії, яка бореться зі сплеском захворюваності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: