Ляшко прокоментував свою можливість стати очільником МОЗ

Читать на русском
Головний санітарний лікар Україні Віктор Ляшко не підтвердив і не спростував інформацію про те, що він може замінити на посаді міністра охорони здоров‘я Максима Степанова
фото: МОЗ України

Головний санітарний лікар та заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко відреагував на інформацію по можливість його призначення очільником МОЗ.

Про це Ляшко розповів ЗМІ у суботу 15 травня.

При цьому, він наголосив, що слід дочекатися рішення Верховної ради.

Головний санлікар зазначив, що станом на сьогодні, в МОЗ є міністр та команда заступників.

«Зміни в міністерстві відбуваються тільки після того, як Верховна рада проведе певні голосування. Я на посаді заступника вже за третього міністра, і щоразу за таких перестановок щось подібне комусь пропонують і обговорюють. Зараз я на посаді заступника міністра і некоректно з моєї сторони комунікувати це питання», - сказав Ляшко.

В Україні скоро буде індійський штам COVID-19: чим він небезпечний і які ще мутації існуютьІндійський штам коронавірусу скоро буде в Україні. Які його особливості та які ще штами COVID-19 існують, розібралося Слово і діло.

Зазначимо, що голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів, хто може отримати посаду міністра охорони здоров'я в разі відставки Максима Степанова. Головним претендентом на посаду міністра він назвав саме Віктора Ляшка.

«Найімовірнішим кандидатом є пан Ляшко», – сказав Арахамія під час прямого ефіру токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» минулої доби, 14 травня.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль направив до Верховної Ради України подання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Також ми повідомляли, коли винесуть на розгляд питання відставки Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: