Степанов не писав заяву про відставку з поста глави МОЗ – ЗМІ

Читать на русском
Питання відставки Степанова винесуть на розгляд позачергового засідання Ради у вівторок, 18 травня
Максим Степановslovoidilo.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов не збирався писати заяву про відставку за власним бажанням, саме тому прем'єр-міністр України Денис Шмигаль направив в Раду постанову про його звільнення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власне джерело в керівництві «Слуги народу».

За словами співрозмовника, питання відставки Степанова винесуть на розгляд позачергового засідання Ради у вівторок, 18 травня. На цьому ж засіданні розглядатимуть відставку Ігоря Петрашка та Владислава Криклія. Втім, як вказує джерело, з ними буде легше, оскільки обидва написали заяви про відставку. А ось голоси для підтримки відставки Степанова треба ще знайти - хоча співрозмовник не виключає, що відставку Степанова підтримають понад 300 депутатів.

А от чи знайдуться хоча б 226 голосів за одного з можливих наступників Степанова, головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, поки що невідомо.

Нагадаємо, 14 травня двоє міністрів написали заяви про свою відставку з посад. Піти з постів за власним бажанням хочуть Владислав Криклій та Ігор Петрашко.

Того ж дня до Верховної Ради України надійшло подання прем'єр-міністра України про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: