Майже весь склад наглядової ради «Нафтогазу» залишає свої посади

Читать на русском
Свої повноваження в якості членів Наглядової ради припиняють Клер Споттісвуд, Бруно Лескуа, Люда ван дер Хейден, Юлія Ковалів і Наталія Бойко
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

П'ять з шести діючих членів наглядової ради Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» залишають свої пости, оскільки термін їх відставки починається з 14 травня 2021 року.

Про це повідомляється в пресрелізі Департаменту інтегрованих комунікацій НАК «Нафтогаз України».

Свої повноваження у якості членів наглядової ради припиняють Клер Споттісвуд, Бруно Лескуа, Люда ван дер Хейден, Юлія Ковалів і Наталія Бойко.

Звільнення Коболєва: що кажуть експерти про зміну кадрів у «Нафтогазі»Як експерти оцінюють звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Таким чином, у складі наглядової ради Нафтогазу залишається Роберт Бенш, громадянин США, який був призначений у якості представника держави у 2020 році та перепризначений урядом в кінці квітня поточного року. Тому наглядова рада не матиме кворуму для прийняття вкрай необхідних рішень. Один з варіантів врегулювання ситуації-призначення нового складу наглядової ради НАК «Нафтогаз України», - заявили в Департаменті комунікацій.

Нагадаємо, 28 квітня Кабмін оголосив про звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління «Нафтогазу». На його місце призначили Юрія Вітренка, який до цього був виконуючим обов'язки міністра енергетики та так і не зміг потрапити в крісло глави Міненерго.

Після зміни кадрів наглядова рада «Нафтогазу» оголосила про свою відставку. А з Вітренко вже підписали контракт на 12 місяців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: