Уряд закликав наглядову раду «Нафтогазу» попрацювати до затвердження нового складу

Читать на русском
Кабінет Міністрів закликав наглядову раду НАК Нафтогаз України продовжити виконувати обов'язки до завершення конкурсу на посади нових членів.
Фото з відкритих джерел

Кабінет Міністрів закликав наглядову раду НАК «Нафтогаз України» продовжити виконувати обов'язки до завершення конкурсу на посади нових членів.

Про це повідомила пресслужба уряду.

«Кабінет Міністрів прийняв до уваги офіційну заяву Наглядової ради НАК «Нафтогаз України» та ще своїм розпорядженням від 28 квітня 2021 року №370 запропонував її членам залишитися на своїх посадах на період проведення нового конкурсу та обрання нових незалежних членів Наглядової ради», – йдеться в повідомленні.

Звільнення Коболєва: що кажуть експерти про зміну кадрів у «Нафтогазі»Як експерти оцінюють звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України, читайте в матеріалі Слово і діло.

В уряді сподіваються, що наглядова рада «Нафтогазу», в продовження кращих практик корпоративного управління, продовжить виконання своїх обов’язків.

«Це забезпечить якісне, незалежне та стале управління найбільшою державною компанією НАК «Нафтогаз України», – наголосили в Кабміні.

Нагадаємо, 28 квітня 2021 року Андрія Коболєва звільнили з посади голови НАК «Нафтогаз України», яку він займав трохи понад сім років. Рішення про це прийняв Кабмін України.

У «Нафтогазі України» відреагували на звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління компанії, назвавши це «юридичною маніпуляцією».

30 квітня повідомили, що наглядова рада «Нафтогазу» йде у відставку в повному складі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: