СБУ відпрацювала дії у разі вторгнення Росії

Читать на русском
У Херсоні відбувся оперативно-штабний збір СБУ, який був присвячений безпеці на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.

У Херсоні відбувся оперативно-штабний збір СБУ, який був присвячений безпеці на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Під час збору перевіряли готовність України до практичних дій у разі нападу Росії вглиб суверенної території України.

Особливу увагу приділили протидії наростаючим терористичним загрозам, розвідці в прикордонних із Кримом районах, гарантованому захистові конституційних прав та свобод громадян України.

Також учасники відпрацювали механізми взаємодії органів державної влади, до повноважень яких належить реалізація державної політики з питань деокупації і реінтеграції окупованих територій Криму.

Скільки разів від початку російської агресії зустрічалися президенти України та РФВолодимир Зеленський поки що тільки один раз зустрічався з Путіним, Петро Порошенко під час своєї каденції – шість разів.

Обговорювали також застосування санкцій щодо осіб, причетних до фінансування терористичної діяльності і роботи на окупантів.

Крім того, піднімалася тема формування доказової бази і стану розкриття кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних в умовах збройної агресії РФ проти України

У заході взяли участь представники Ради національної безпеки і оборони України, Збройних сил, Державної прикордонної служби, Прокуратури в АР Крим та м. Севастополь, Національної поліції, Державного бюро розслідувань, регіонального відділення Фонду державного майна, Державної фіскальної служби, Державної міграційної служби, Державної споживчої служби, Укртрансбезпеки.

Нагадаємо, з початку травня українські військові знищили вже два безпілотника бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: