«Право на владу»: чи опиниться Медведчук за ґратами та якою буде реакція Путіна

Читать на русском
В ефірі програми Право на владу 13 травня гості студії говоритимуть про оголошення підозри у держраді народному депутату Віктору Медведчуку.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 22.10 сьогодні йтиметься про вручення підозри у державній зраді народному депутату Віктору Медведчуку. Однак, наскільки реальні перспективи кримінальної справи проти Медведчука? У чому саме його звинувачують? Чому йому роками дозволяли робити будь-що? Чи залишиться він недоторканним для правоохоронців чи таки опиниться за ґратами?

Крім того, гості студії поміркують над питанням, як відреагує Путін на переслідування свого VIP-агента?

Про це йтиме мова цього четверга у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 22.10.

Справа Медведчука: що буде з нардепом після підписання підозри про держзрадуЩо буде з Віктором Медведчуком і яку вагу має підписана підозра про держзраду, читайте в матеріалі Слово і діло.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, 11 травня генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру в державній зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У Київському будинку нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, проти якого ввів санкції РНБО, СБУ провела обшуки. Також обшуки пройшли й в офісі ОПЗЖ.

12 травня Медведчук прибув на допит в Офіс генпрокурора, де ознайомився з підозрою, пред'явленою йому генеральним прокурором України. З собою він забрав копію документа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: