Акція під ОПУ: ще двом активістам пом'якшили запобіжний захід

Читать на русском
Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід Артему Лісовцю і Давиду Гаджимурадову, які є підозрюваними у справі про хуліганство під час акції на Банковій.
фото з відкритих джерел

Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід Артему Лісовцю і Давиду Гаджимурадову, які є підозрюваними у справі про хуліганство під час акції під Офісом президента 20 березня.

Про це повідомили у пресслужбі суду, передає УНН.

Акція під ОПУ: активісту Ратушному скасували запобіжний західАктивісту Роману Ратушному скасували домашній арешт, який йому призначив суд через його дії під час акції під ОПУ на Банковій.

Так, Лісовцю і Гаджимурадову змінили цілодобовий домашній арешт просто на нічний.

Нагадаємо, у Києві 20 березня під Офісом президента пройшла акція протесту. Активісти застосовували піротехніку - димові шашки, петарди і фаєри. Також вони розписали будинок ОПУ фарбою і розбили скло в дверях.

Слідчі повідомили про підозру семи затриманим активістам. Їм інкримінують хуліганство. Також було відкрито провадження ще за однією статтею ККУ - за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

Учасників акції на Банковій - Євгена Строканя, Сергія Філімонова, Влада Сордо, Артема Лісовця, Давида Гаджимурадова і Романа Ратушного - суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

Пізніше суд скасував домашній арешт Ратушному.

Крім того, суд змінив запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на нічний Сергію Філімонову і Олексію Бєлковському.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: