Акція під ОПУ: активісту Ратушному скасували запобіжний захід

Читать на русском
Активісту Роману Ратушному скасували домашній арешт, який йому призначив суд через його дії під час акції під ОПУ на Банковій.
t.me/watchers_media

Київський апеляційний суд задовольнив апеляцію Романа Ратушного на рішення Печерського суду, яким йому призначили домашній арешт через його дії під час акції під Офісом президента на Банковій.

Засідання суду відбулося сьогодні, 21 квітня. Трансляція велася на порталі «Судова влада».

Засідання від 21.04.2021 по справі №757/15478/21-к за позовом Ратушного Р.Т.Судова влада України

Під час засідання суд розглядав апеляцію захисту Ратушного на його запобіжний захід.

«Клопотання Євгенії Закревської задовольнити, скасувати постанову про застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту Роману Ратушному», - оголосила рішення суду суддя Тетяна Фрич.

Відзначимо, сьогодні до суду з'явилися також і ті, хто готовий був взяти Ратушного на поруки, однак суд це прохання залишив без задоволення.

Нагадаємо, 29 березня суд призначив активісту Роману Ратушному цілодобовий домашній арешт у справі про підозру в хуліганстві, скоєному під час акції протесту на Банковій 20 березня. За даними поліції, Ратушний розмальовував стіни будівлі ОПУ.

Сам активіст зажадав від заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка і МВС спростувати деякі заяви з ролика про акцію на Банковій, видалити його і вибачитися.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: