Акція під ОПУ: домашній арешт призначений ще одному активістові

Читать на русском
Печерський районний суд Києва 1 квітня обрав запобіжний захід затриманому учаснику акції протесту на Банковій Давиду Гаджимурадову.
Фото: Стас Юрченко, Ґрати

Печерський районний суд Києва сьогодні обрав запобіжний захід затриманому учаснику акції протесту біля Офісу президента Давиду Гаджимурадову.

Про це повідомив активіст Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook у четвер, 1 квітня.

Постанова про засудження подій під ОПУ: хто з нардепів підтримавПостанову про засудження подій під ОПУ 20 березня підтримали 237 нардепів. Переважно Слуга народу.

«Печерський суд відправив під цілодобовий домашній арешт учасника акції під ОП Давида Гаджимурадова», - написав він.

Стерненко також додав, що засідання з обрання запобіжного заходу ще одному затриманому активісту - Сергію Філімонову, перенесено на 16:30 четверга.

Нагадаємо, 20 березня під ОПУ пройшла акція на підтримку активіста Сергія Стерненко, який зараз перебуває в СІЗО. Учасники мітингу підривали петарди, а також пошкодили сам будинок - розмалювали стіни і побили скло на двері.

У МВС назвали прізвища деяких учасників акції. У поліції було відкрито справу за статтями про хуліганство та знищення майна.

На цьому тижні суд призначив цілодобовий домашній арешт активісту Роману Ратушному, а Верховна рада засудила події на Банковій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: