Перейменування УПЦ (МП) в РПЦ: Ткаченко прокоментував можливість

Читать на русском
При цьому, в Офісі президента повідомили, що це питання не в компетенції президента і що звернення УПЦ (МП) передадуть до Кабінету міністрів.
telekritika.ua

У питанні можливого перейменування Української православної церкви (Московського патріархату) в Російську православну церкву необхідний діалог.

Про це заявив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко в ефірі програми «Суботнє інтерв’ю» Радіо Свобода.

«У будь-якому разі рухатися в той чи в інший бік для того, щоб зараз роздмухувати цю ситуацію, якою могли би скористатися наші недруги, я вважаю, не потрібно. Діалог, культура діалогу – найкращі ліки від запобігання будь-яких дискусій», – сказав Ткаченко в інтерв'ю Радіо Свобода.

«Давайте штрафувати чиновників» – Ткаченко про лагідну українізацію | Суботнє інтерв’юРадіо Свобода

Зазначимо, що 1 квітня Українська православна церква (Московського патріархату) оголосила про наміри передати Офісу президента звернення з вимогою скасувати закон про примусову зміну назви УПЦ.

Квартири, квадроцикл і мільйони на рахунках: що задекларував міністр культури ТкаченкоУ міністра є мільйони гривень на рахунках, мільйони гривень він зберігає готівкою, має кілька квартир і автомобіль з квадроциклом

При цьому, в Офісі президента повідомили, що це питання не в компетенції президента і що звернення УПЦ (МП) передадуть до Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський попросив керівників ПЦУ, УПЦ і УГКЦ розповісти вірянам про важливість вакцинації від COVID-19.

Раніше ми повідомляли, що Ткаченко прокоментував блокування «каналів Медведчука» в YouTube.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: