Зеленський попросив глав церков розповісти вірянам про важливість вакцинації

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський попросив керівників ПЦУ, УПЦ і УГКЦ розповісти вірянам про важливість вакцинації від COVID-19.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський перед Великоднем зустрівся з предстоятелями ПЦУ, УПЦ і УГКЦ. Він попросив їх розповісти вірянам про важливість вакцинації від COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ в середу, 28 квітня.

Великдень-2021: як святкуватиме Україна та які обмеження запроваджували інші країниЯким буде карантин на Великдень-2021 і з якими обмеженнями відсвяткували західні країни, розібралося Слово і діло.

На зустрічі обговорювалося питання святкування Великодня в умовах карантину.

«Тому для нас також важливо, щоб люди, які приходять до ваших церков по допомогу, чули про важливість вакцинації. Адже це - єдиний шлях до подолання пандемії», - сказав Зеленський.

Предстоятелі церков запевнили, що «питання святкування Великодня в умовах пандемії коронавірусу знаходиться в центрі уваги всіх церковних громад. Їх керівники намагаються максимально зробити все, щоб богослужіння були доступні онлайн, як і в минулому році, щоб люди дотримувалися дистанції і надягали захисні маски».

Крім того, вони повідомили президенту, що «Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій дійшла спільної позиції щодо вакцинації. Вона полягає в тому, що релігійних причин не проводити щеплення немає, а вакцинація повинна бути безпечною, доступною і добровільною».

Нагадаємо, в Україні МОЗ і Кабмін запевнили, що не будуть додатково посилювати карантин на Великдень.

«Слово і діло» писало про те, як проходив Великдень в інших країнах і як пройде в Україні не тлі пандемії.

Також ми продовжуємо відстежувати хід вакцинації в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: