Зведення ООС: 7 ворожих обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.
facebook.com/pressjfo.news

Протягом доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 7 травня.

Як змінилися Донбас і Крим з приходом Росії: вигляд із супутниківДонбас і Крим після початку російської агресії – який мають вигляд із супутників. Зруйнований донецький і луганський аеропорти, спорожнілі селища і пересохлі річки Криму – на відео Слово і діло.

Зокрема, окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Пісків.

З великокаліберних кулеметів окупанти вчинили обстріл в напрямку населених пунктів Верхньоторецьке і Невельське, а біля Авдіївки - ще і з ручних протитанкових гранатометів.

У районі населеного пункту Південне окупанти провели дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Як відзначили у штабі, бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що через черговий обстріл з боку бойовиків на Донбасі загинув український військовослужбовець.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: