Бойовики 16 разів відкривали вогонь на Донбасі, є поранені та загиблі

Читать на русском
За  6 травня у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 6 травня, у районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню.

Ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

У районі н.п. Талаківка по наших позиціях було скинуто з БПЛА два постріли ВОГ-17.

У передмісті Пісків російські загарбники тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил отримали вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїнам не вдалося. Командування висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.

Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

На ранок 7 травня зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Пісків ворог тричі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Південне окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Нагадаємо, яка зараз ситуація на фронті і чи зменшилася кількість обстрілів, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: