На Донбасі через обстріл бойовиків загинув другий за добу український військовий

Читать на русском
Військовослужбовець в результаті чергового обстрілу позицій ЗСУ отримав вогнепальне кульове поранення, несумісне з життям.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Вже другий за минулу добу український військовослужбовець загинув в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі в результаті обстрілу з боку підтримуваних Росією бойовиків.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Схід» на сторінці в Facebook.

Більше загиблих і травмованих: як минув квітень в ООССкільки обстрілів було на Донбасі упродовж квітня 2021 року ‒ дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Сьогодні, 6 травня, в результаті обстрілів збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших захисників, один військовослужбовець ЗС України отримав вогнепальне кульове поранення, не сумісне з життям», - йдеться в повідомленні.

У відповідь на обстріл українські військові відкрили по бойовиках вогонь. Про факт обстрілу і загибелі українського солдата повідомлена ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Нагадаємо, що бойовики сьогодні, 6 травня, шість разів обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілів один український військовий загинув, а ще один - постраждав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: