Зведення ООС: нові обстріли на Донбасі, є поранені

Читать на русском
За добу на Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військових 19 разів, два бійця отримали поранення.
Штаб ООС(архів).

За добу на Донбасі бойовики обстріляли позиції українських військових 19 разів, двоє бійців отримали поранення.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, порушення режиму припинення припинення вогню з боку російських бойовиків зафіксували в районі Водяного. Там окупанти 5 разів відкривали вогонь з артилерійських установок 152 і 122 калібрів, мінометів 120 і 82-го калібрів і гранатометів різних систем.

Як змінилися Донбас і Крим з приходом Росії: вигляд із супутниківДонбас і Крим після початку російської агресії – який мають вигляд із супутників. Зруйнований донецький і луганський аеропорти, спорожнілі селища і пересохлі річки Криму – на відео Слово і діло.

Також з мінометів 120 калібру та артилерійських установок 122 калібру російські окупанти здійснили обстріл біля населеного пункту Південне. А біля селища Новоолександрівка противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру.

Біля Новозванівки противник обстрілював позиції ООС з протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів. Поблизу населеного пункту Майорськ ворог двічі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також недалеко від населеного пункту Новотошківське російські загарбники два рази застосовували в бік позицій наших захисників гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. Два рази в районі Новомихайлівки та Кам'янки збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл зі стрілецької зброї.

У районі Причепилівки окупанти два рази відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Також через обстріли, два українських воїна отримали поранення.

За поточну добу, 6 травня, зафіксували 1 порушення режиму тиші біля населеного пункту Новгородське.

Нагадаємо, бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці. Це кваліфікували, як терористичний акт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: