РНБО зацікавили власники газзбутів та обленерго – ЗМІ

Читать на русском

РНБО запросило у Кабміна направити інформацію щодо структури власників всіх енергетичних і газових компаній в Україні.
Олексій Даніловфото з відкритих джерел

Секретар РНБО Олексій Данілов звернувся до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням проаналізувати і направити до Апарату РНБО структуру власників всіх енергетичних і газових компаній в Україні.

Про це в середу, 5 травня, пише LIGA.net з посиланням на відповідний лист.

Наскільки подорожчало тепло та як працює ринок природного газу в УкраїніУ деяких регіонах централізоване опалення подорожчало майже вдвічі. Які постачальники мають найвищі тарифи.

У документі повідомляється, що РНБО планує розглянути «питання погіршення економічної ситуації в Україні через підвищення тарифів на комунальні послуги».

Також Данілов попросив Шмигаля підготувати для РНБО матеріали про підвищення в Україні комунальних послуг і поліпшення держрегулювання на ринках газу, електроенергії та тепла.

Нагадаємо, Кабмін 18 січня обмежив на лютий-березень ціни на газ на рівні 6,99 грн за кубометр, а НКРЕКУ - знизила максимальний тариф на розподіл газу до 1,79 грн за кубометр.

В кінці квітня «Нафтогаз» і більшість постачальників встановили річний тариф на газ для населення у розмірі 7,96 грн/кубометр.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: