Зведення ООС: бойовики стріляли поблизу Катеринівки

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України. На Великдень бойовики один раз порушили режим тиші.
Armyinform

Російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України. На Великдень бойовики один раз порушили режим тиші.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

«З початку доби було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Зокрема, неподалік населеного пункту Катеринівки російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

Війна, яка не відбулася: чи забув Путін про УкраїнуРосійські війська будуть відведені від кордонів з Україною, але це не означає, що нашу країну залишать у спокої.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Крім цього, українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Окупанти продовжують мінувати поля і дороги на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань РФ. Зазначають, що окупанти для провокацій використовують важливі об’єкти інфраструктури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: