Степанов заперечує поставку МОЗ вакцини для комерційного ринку

Читать на русском
Степанов підкреслив, що в Україні немає жодної компанії, яка могла б продавати на комерційному ринку вакцину від коронавірусу
Міністр охорони здоров'я Максим Степановslovoidilo.ua

Міністерство охорони здоров'я не займається постачанням антикоронавірусних вакцин для комерційного ринку України та не збирається робити цього в подальшому майбутньому.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу «Україна 24».

Степанов підкреслив, що в Україні немає жодної компанії, яка могла б продавати на комерційному ринку вакцину від коронавірусу, та й самого комерційного ринку вакцин від коронавірусу, як такого не існує.

Ризик або ефективність: чи можна вакцинуватися від коронавірусу різними препаратамиНаскільки безпечно та ефективно щепити людей різними вакцинами, читайте в матеріалі Слово і діло.

«Міністерство охорони здоров'я не займається поставками вакцин на комерційний ринок і не буде займатися такими поставками. Щодо комерційного ринку, ми як МОЗ, у всіх, у кого є можливість поставити вакцини, які зареєстровані на території України, на комерційний ринок, ми будемо максимально цьому сприяти», - сказав Степанов.

Раніше Степанов анонсував підписання нового контракту на поставку вакцини від коронавірусу в Україну. За його словами, цей контракт забезпечить українців вакциною до кінця 2021 року.

Тим часом в Україні повторні щеплення проти коронавірусу вакциною компанії AstraZeneca почнуть робити з 19 травня. Раніше називалася дата 23 травня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: