Справа Шеремета: Антоненка відпустили з-під варти

Читать на русском

Шевченківський районний суд Києва на засіданні 30 квітня змінив запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство Павла Шеремета Андрію Антоненку.
Андрій АнтоненкоGettyImages

Шевченківський районний суд Києва на засіданні 30 квітня змінив запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство Павла Шеремета Андрію Антоненку. Його після понад 500 днів у СІЗО відпустили під домашній арешт.

Трансляцію засідання суду вів «UA: Перший» в Youtube.

Справа про вбивство Павла Шеремета: аргументи захисту та звинуваченняСлідство в резонансній справі про вбивство журналіста ще не завершилося і, незважаючи на наявність підозрюваних, деякі аргументи обвинувачення та захисту надто суперечать один одному.

Так, на сьогоднішньому засіданні суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів Андрія Антоненка і призначив йому цілодобовий домашній арешт.

При цьому Антоненка зобов'язали здати закордонний паспорт та інші документи, необхідні для виїзду за кордон. Також він буде змушений носити електронний браслет.

Нагадаємо, на засіданні 31 березня Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка ще на два місяці - до 21 травня. Адвокати подали апеляцію.

Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві. Невідомі заклали в його машину вибуховий пристрій.

У грудні 2019 року правоохоронці повідомили, що затримані троє виконавців вбивства - Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугар.

Кузьменко та Дугар після ряду засідань відпустили під домашній арешт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: